Bitcoin.com kondigt partnerschap met luxe horlogemaker Franck Muller aan

PERSBERICHT. Saint Kitts, 17 november 2020- Bitcoin.com, het go-to webportaal voor alles wat bitcoin is, kondigde de lancering aan van een nieuw Franck Muller luxe horloge genaamd „Free the Money, Free the World“.

Het horloge is het allereerste Bitcoin Cash (BCH) Franck Muller „Encrypto“ merk uurwerk. Het nieuwe horloge is een limited edition BCH-polshorloge dat zal verkopen voor 9.900 EUR per uurwerk en slechts 500 zal beschikbaar worden gesteld.

Het „Free the Money, Free the World“ Franck Muller luxe horloge is ontworpen door Tyler Gallagher van Regal Assets en de medeoprichter van Bitcoin.com Mate Tokay. Tijdens het lanceringsevenement zei Gallagher dat hij blij was om samen te werken met het Bitcoin.com-team.

„Dit was een spannend project en het is een hele eer om samen te werken met Bitcoin.com, Mate Tokay en Roger Ver. Laten we de wereld samen bevrijden,“ zei Gallagher.

Franck Muller horloges zijn zeer populair en bekende beroemdheden als Kim Kardashian, Swae Lee, Kanye West en David Beckham zijn gezien in het dragen van de mooie uurwerken.

Het Bitcoin Cash (BCH) Franck Muller luxe horloge wordt geleverd met een tweedelige „Deep Cold Storage“ set die de eigenaar in staat stelt om Bitcoin Machine op te slaan binnen het openbare adres dat op de wijzerplaat is geëtst. Het 41mm zwarte en groene polshorloge wordt gekenmerkt door een tijdloze opstelling en een uniek gecompliceerd horlogeapparaat.

De titanium buitenkant van het product is extreem duurzaam voor mensen met een actieve levensstijl. De stijlvolle zwarte DLC coating met groene accenten geeft het horloge een modieuze grootstedelijke uitstraling. Het polshorloge is het eerste Bitcoin Cash Franck Muller horloge. De QR-code van het horloge kan worden aangepast met de openbare sleutel van de koper van de Bitcoin Cash (BCH).

Tijdens de aankondiging van de gelimiteerde uitgave van het horloge, zei Mate Tokay dat hij opgewonden was om de reactie op dit slimme en prachtige ontwerp te zien.

„Het is een geweldige ervaring geweest om met het Franck Muller-team samen te werken om ’s werelds eerste Bitcoin-Cash-horloge te ontwerpen,“ zei Mate Tokay. „Als horloge liefhebber betekende deze uitdaging veel voor mij. Ik geloof echt dat we een uniek horloge hebben gemaakt, en ik ben gevleid om te zeggen dat de feedback tot nu toe geweldig is geweest“.

Sinds de lancering in beperkte oplage zijn beroemdheden als rapper Young Thug, Youtube ster en gamer Faze Banks, Amerikaanse singer-songwriter Kaash Paige, rapper en songwriter Cardi B, Amerikaanse zangeres en rapper Swae Lee, Amerikaans model en social media ster Jordyn Woods, en de hip-hop ster Gunna gezien met het horloge in de hand.

Meer informatie over het „Free the Money, Free the World“ uurwerk vindt u hier. Bekijk ook de Youtube-video van het nieuwe product, die de unieke elegantie van het uurwerk laat zien.

Over Bitcoin.com

Bitcoin.com is opgericht in 2015 en werkt aan het beter maken van geld voor iedereen.

Of het nu gaat om uw salaris, pensioen of spaargeld, geld is voor ons allemaal van belang. Dus in plaats van te vertrouwen op banken – met hun kosten, vertragingen en frauderisico’s – staan we voor geld zonder grenzen. Daarom ondersteunen we Bitcoin Cash, een wereldwijde digitale valuta die alleen u kunt controleren. Onze producten maken zowel Bitcoin Cash als Bitcoin toegankelijker. U kunt Bitcoin veilig kopen, gebruiken en opslaan, de marktprijzen en het nieuws in de gaten houden en zelfs Bitcoin verdienen door te delven. We helpen bedrijven ook met het accepteren van Bitcoin-betalingen en ondersteunen ontwikkelaars die voortbouwen op Bitcoin.